Nieuwe openingstijden!

U bent nu welkom bij Bloemenboetiek 't Bolletje van maandag t/m zaterdag van 08.00u tot 19.00u. Graag tot ziens bij uw bloemist.

Zorgeloos verse bloemen


Alhoewel wij al 20 jaar actief zijn in de zakelijke markt, hebben wij de afgelopen jaren met regelmaat "gas" moeten geven om ons aan te passen aan een snel veranderende markt. Het aantal bloemenmomenten bij bedrijven zijn behoorlijk minder geworden, landelijke aanbestedingen en specialisatie hebben ervoor gezorgd dat wij keuzes moesten maken. Maar versheid, korte contact lijnen, flexibiliteit en service hebben ervoor gezorgd, dat de business bloemist "om de hoek" een bestaansrecht heeft. Als orders via onze B2B-webshop lopen, kunnen wij de factuur volledig aanpassen aan uw wensen en de factuur aanleveren op papier of digitaal. Voor grotere bedrijven of instellingen leveren wij een webshop op maat! Stuur ons uw gegevens voor een contactmoment of een proefabonnement ?

Naast verse bloemen zijn wij gespecialiseerd in het maken van Sfeerabonnementen, waarbij wij zijdebloemen combineren met natuurlijke materialen. Deze arrangementen kunnen in overleg een aantal keren per jaar aangepast worden, bijvoorbeeld de 4 seizoenen en Kerstmis. (zie gallery)

bezoek de b2b webshop »

contactaanvraag »

Bloemen-en sfeer abonnementen

Uw bedrijf is een goed geoliede machine. Het zijn vaak de details die het verschil maken. Het zijn de ambiance, de uitstraling, de ontvangst, een goed kopje koffie enz. die het verschil maken. Mooie bloemen en planten horen daar gewoon bij!

Parmesan

Restaurant Parmesan - Zwijndrecht

JC Hair

JC Hair - Rotterdam

Vos Schoenen

Vos Schoenen - Rotterdam

Contactaanvraag
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor informatie over een inlog voor onze B2B webshop, een proefabonnement aanvraag of andere vragen in verband met bloemen of decoraties in de zakelijke markt.

Contact
Onze winkel is 6 dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag van 08.00 – 19.00 uur.

Bijna al het zakelijk bloemwerk wordt op werkdagen, door onze eigen bezorgdienst, afgeleverd op alle adressen in de regio.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Openingstijden

Maandag
08.00 - 19.00 uur
Dinsdag
08.00 - 19.00 uur
Woensdag
08.00 - 19.00 uur
Donderdag
08.00 - 19.00 uur
Vrijdag
08.00 - 19.00 uur
Zaterdag
08.00 - 18.00 uur
Zondag
Gesloten

Contactgegevens

Bloemenboetiek 't Bolletje
Lusthofstraat 76
3061 WH Rotterdam
T: 010-2330989
E: info@het-bolletje.nl
Fleurop